Splošni pogoji

NAROČANJE:
 • na tel. št. 04/5155-744 (trgovina), kjer lahko dobite podrobnejše informacije
 • na elektronski naslov: info@cipkemojca.com
 • po pošti na naslov: Trgovina Čipke Mojca , Blaževa ulica 2, 4220 Škofja Loka
 • osebno v trgovini, kjer si lahko ogledate vse naše artikle, jih takoj prevzamete in privarčujete poštne stroške.

 

STROŠKI EMBALAŽE
 • Stroške embalaže krije Trgovina Čipke Mojca

 

STROŠKI POŠTNINE:
 • Stroške poštnine krije naročnik oz. kupec in se jih obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.

 

NAČIN PLAČILA:
 • Po predračunu na transakcijski račun trgovca
  Blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec na transakcijski račun: TRR SI5603128000033517
 • Z gotovino po povzetju
  Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški poštnine so navedeni v naročilu, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

 

DOSTAVA
 • Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner. Za vsa naročila , se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena v petih delovnih dnevih (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave.
  Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici Pošte Slovenije. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.
  Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici.

 

CENE
 • Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah veljajo na dan nakupa, to je na dan zaključka in oddaje naročila. Vse cene vsebujejo DDV.

 

REKLAMACIJA
 • Kupec lahko blago reklamira, če ima blago stvarne napake, če je prodajalec poslal napačne izdelke, napačne količine, barve ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali pa vračilo kupnine. Ko vračate artikel v reklamacijo prodajalcu (Čipke mojca Jernej Jemc s.p.), morate priložiti pisno pojasnilo reklamacije in kopijo računa. Naslov za vračilo blaga je: Čipke Mojca, Jernej Jemc s.p., Blaževa ulica 2, 4220 Škofja Loka.
  V primerih, ko prijavljena napaka ni sporna, zahtevi ugodimo v roku osmih dni. V nasprotnem primeru vas v roku osmih dni po prevzemu izdelka na sedežu upravitelja, pisno obvestimo, da je napaka sporna.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
 • Podatke, ki jih pridobimo ob naročilu, uporabljamo izključno za izvedbo nakupov. Naročnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.